Avaimenperät

Avaimenperät verkkokaupassamme ovat laadukkaita, ilahduttavia pieniä arjen piristyksiä, joissa yhdistyvät kauniisti näyttävyys, feminiinisyys ja hauska Boss Lady -asenne.

4 Products

Filters

Avaimenperät, jotka tuovat iloa arkeen

Valitse laadukas ja huolella valmistettu avaimenperä valikoimastamme. Avaimenperämme ovat ranskalaisen ALL THE WAYS TO SAY -brändin tuotteita.

Jokainen avaimenperä on valmistettu emalista ja koristeltu yksityiskohdilla, jotka hohtavat kauniissa kultaisessa sävyssä. Avaimenperä saapuu aina tyylikkäästi yksittäispakatussa tuotepakkauksessa, mikä tekee siitä myös mitä parhaimman lahjaidean – anna lahjaksi parhaalle ystävälle tai ilahduta puolisoa lahjalla.

Jos etsit siis upeaa avaimenperää, olet saapunut oikeaan paikkaan. Valikoimastamme löydät aina käsin valittuja eriä upeita avaimenperiä erilaisilla teemoilla. Ihastu esim. huvittavaan samppanjapulloon, hauskaan viinilasityttöön, asennetta tihkuvaan Bad Ass -farkkutakkiin sekä suloiseen pyöräilijämimmiin.

Avaimenperät ovat suuressa suosiossa asiakkaidemme keskuudessa – nappaa tästä siis itsellesi tai lahjaksi ihana arjen piristäjä!