Hääasusteet

Kaikki verkkokauppamme hääasusteet on valittu tarkkaan, jotta voimme auttaa täydentämään häälookisi ja tekemään hääpäivästäsi ikimuistoisen. Ihastu herkän valkoisiin asusteisiin, jotka piristävät sekä polttareita että hääpäivää. Hanki itselle tai anna lahjaksi tulevalle morsiamelle.

5 Products

Filters

Hääasusteet, jotka täydentävät häälookin

Anna hääpäivällesi lisäloistoa kauniilla hääasusteilla, joiden käytön ei tarvitse rajoittua pelkästään hääjuhlaan. Kauniit Bridal Collection scrunchiet ompelemme omassa kivijalkamyymälässämme Helsingissä suurella rakkaudella. Materiaalina käytämme mm. Luksussatiinia ja morsiustyllejä, jotka hankimme suoraan vastuulliseen ostotoimintaan sitoutuneilta suomalaisilta toimijoilta.

Herkän tyylikäs Lydia Bridal Scrunchie on täydellinen valinta tyylitietoiselle morsiamelle, olipa se sitten osana hääjuhlaa hiuskoristeena tai asusteena toisen hääpukusi kanssa. Bride-aamutossut ovat puolestaan ihana lisä hääaamun tunnelmaan ja ne pitävät jalat lämpiminä myös hääpäivän jälkeen.

Tarkoin harkitut hääasusteet kruunaavat häätyylisi. Koska monet näistä asusteista sopivat käytettäviksi myös arjessa, ne ovat myös ihana lahjaidea morsiamelle.

Tässä muutama vinkki hääasusteiden käyttöön

Hiusdonitsit ja hiuspannat ovat monikäyttöisiä hääasusteita, jotka täydentävät erilaisia hääkampauksia täydellisesti. Ne tuovat kauniin lisäyksen niin nutturaan kuin osittain ylös nostettuihin kampauksiinkin. Scrunchie on niin elegantti ja näyttävä, että se voi toimia yksinäänkin, ilman tarvetta muille asusteille hääkampauksessasi.

Hääasusteet voivat olla osa tyyliäsi myös hääjuhlan ulkopuolella. Hiusasusteet tuovat lisäannoksen eleganssia esimerkiksi polttaripäivään, ja mukavat, pehmeät tossut ovat täydellinen matkakumppani häämatkalle.

Useimmat hääasusteistamme sopivat myös muihin juhliin ja arkeen. Valikoimamme asusteiden käyttö ei siis rajoitu pelkästään hääpäivään, vaan ne voivat toimia osana monia erilaisia asuja ja tuoda samalla mukanaan ihanat  muistot hääpäivästä.

Tutustu nyt hääasustevalikoimaamme ja anna inspiraation viedä sinut mukanaan!