Hiusdonitsit / Scrunchiet

Kaikki verkkokauppamme scrunchiet on ommeltu itse kivijalkamyymälämme työtilassa Helsingissä. Ihastu näyttäviin ja tyylikkäisiin hiuskoristeisiin, jotka tekevät arjestakin juhlaa. Scrunchie-valikoimasta löydät myös sesongin mukaan vaihtuvia sävyjä. Hemmottele itseäsi tai anna lahjaksi!

32 Products

Filters

Scrunchiet, joita asiakkaamme rakastavat

Nappaa ihanat hiusdonitsit arkeen ja juhlaan tai ilahduta ystävää kauniilla lahjalla. Erityisesti jättiscrunchiemme ovat todella näyttäviä ja valikoimastamme löydät myös erityisen ihanat hiusdonitsit morsiamille.

Ompelemme scrunchiet omassa kivijalkamyymälässämme Helsingissä suurella rakkaudella. Materiaalina käytämme mm. luksussatiinia, jonka hankimme suoraan vastuulliseen ostotoimintaan sitoutuneilta suomalaisilta toimijoilta.

Kaikkien aikojen suosituin hiusdonitsimme on kauniin beige Sienna scrunchie sävyssä Fudge

Asiakkaidemme kertoman mukaan scrunchieista on tullut heidän suosikkiasusteitaan ja ne ovat olleet myös pidettyjä lahjoja. Eräs asiakkaistamme kuvaili, että hiusten nostaminen aamuisin ylös hiusdonitsillamme tuntuu kuin halaukselta hiuksille. 

Tässä muutama vinkki hiusdonitsien käyttöön

Valitse suurikokoinen scrunchie, jonka väri poikkeaa asukokonaisuutesi muista sävyistä, ja tee hiusdonitsista lookisi väripilkku, joka ei varmasti jää huomaamatta. Vaihtoehtoisesti luo kaunis väriharmonia yhdistämällä samansävyinen siro hiusdonitsi vaatteidesi sävyihin.

Tee ponnari, puoliponnari, nuttura tai ihana lettikampaus lemppariscrunchiesi kera. Hiusdonitsia on helppo käyttää osana monia erilaisia kampauksia.

Käytä muotoilutuotteita osana kampauksia saadaksesi hiuksiin tekstuuria ja viimeistele kampaus hiuskiinteellä. Muotoilutuotteiden käyttäminen pitää scrunchiet paremmin paikoillaan, jos hiuksesi ovat sileät ja liukkaat.

Erotu eduksesi juhlatilaisuuksissa ihanilla juhlascrunchieilla. Yhä useampi morsian valitsee scrunchie-kampauksen osaksi häälookiaan.

Scrunchie voi olla myös ihan vain ”pelkkä ponnari”. Se voi pyöriä laukun pohjalla ja pelastaa kiiretilanteessa tai löytää paikkansa aamu- tai iltarutiineista kasvoja pestäessä, kun hiukset pitää saada pois tieltä. 

Seuraavaksi tutustu hiusdonitsivalikoimaamme ja inspiroidu!