TARINAMME

Little Details Helsinki

Tutustu yrityksemme tarinaan ja yrittäjäsiskoksiin sen takana.

Meidän tarinamme alkaa siitä hetkestä, jolloin unelmat alkoivat näyttäytyä saavutettavina tavoitteina.

Meidän tarinamme

Mulla ois idea – näin syntyi Little Details Helsinki

Little Details Helsinki sai alkunsa kesällä ’22 kahden siskoksen, Lindan & Lauran, vaihtaessa tuttuun tapaan kuulumisia puhelimitse. Keskustelu ajautui omiin uratavoitteisiin ja unelmiin, eikä kumpikaan sisaruksista tiennyt mitä tulevan pitää, kun linjoja pitkin kajahtikin lopulta “mulla ois idea”.

Yritys aloitti pienenä verkkokauppana, jonka myydyimmät tuotteet ovat olleet tähänkin päivän saakka Suomessa valmistetut scrunchiet. Valikoima hiusasusteista laajeni lopulta paperituotteisiin, asusteisiin ja vaatteisiin, kun yrittäjänaiset avasivat kesällä ’23 vaaleanpunaisen myymälän Helsingin Ullanlinnaan.

Sisarukset ovat luoneet alusta alkaen brändiä, jonka kauniita tuotteita ja palveluita he itsekin haluaisivat kuluttajina käyttää – myös käytännöllisyydenkin puolesta. Kuljettu matka on kasvattanut yrityksen tunnettavuutta, mikä on johtanut loppuunmyytyihin tapahtumiin ja mahdollisuuksiin jatkaa uuden luomista.

Pastelliunelma

Ullanlinnan Studio

Vaaleanpunainen jugend-talo Helsingin Ullanlinnan sydämessä tarjoilee palasen sitä hattaraunelmaa, mistä Little Details Helsinki on tehty. Löydät liikkeen osoitteesta Pietarinkatu 7, Helsinki.

Katutasossa sijaitseva studio kätkee sisälleen vaaleanpunaisen myymälän sekä työtilan, joka muuntautuu myös tapahtumatilaksi – miltä kuulostaisi yksityistapahtuma sinulle ja ystävillesi herkullisen brunssin äärellä?