LITTLE DETAILS HELSINKI

Meidän tarinamme

Tarinamme

Little Details Helsinki on saanut  alkunsa kahden yrittäjänaisen intohimosta yhdistää omat mielenkiinnon kohteensa ja luoda näistä yhdessä jotain uutta Suomen hää- ja juhla-alalle.

Yksityiskohtia nykyaikaisella otteella

Little Details Helsinki sai alkunsa vuonna 2022 perustajien Lindan ja Lauran ajatuksenvaihdosta eräänä kauniina kesäiltana, kun naiset jakoivat omia unelmiaan tulevaisuudesta. Yhteiset mielenkiinnonkohteet kauneuden, pukeutumisen, hää- ja juhla-alan ympärillä johtivat omien taitojen ja osaamisen yhdistämiseen, joka lopulta johti molempien unelmayrityksen perustamiseen.

Idea yrityksen tuotteiden ja palveluiden takana kumpusi halusta luoda tyylikkäitä, sekä nykyaikaisia ratkaisuja Suomen hää- ja juhla-alalle. Yrittäjien monimuotoinen aikaisempi kokemus hää-, muoti- ja kauneusalalta toimi hyvänä pohjana tuotekehittelyssä, jolla yritys pyrkiikin vastaamaan kuluttajien toiveisiin ja tarpeisiin juhlahumun ympärillä.

Yrityksemme oman malliston tuotteet valmistetaan Suomessa studiollamme Helsingissä ja yritys ostaa kaikki tuotemateriaalinsa suoraan vastuulliseen ostotoimintaan sitoutuneilta suomalaisilta toimijoilta – olemme siis 100% kotimainen yritys. Yrityksen päämääränä on tarjota uusia innovaatioita kuluttajille ja luoda kestävää menestystarinaa. Little Details Helsinki lanseerattiin lokakuussa 2022 ja se on lunastanut lyhyessä ajassa paikkansa Suomen hääalalta – jää seuraamaan yrityksemme kasvutarinaa!

meidän tiimi

meidän tiimi

Tutustu mimmeihin
liikeidean ja yrityksen takana.

Linda

Linda on rauhallinen ja päämäärätietoinen optimisti, joka rakastaa kauniita yksityiskohtia, arjen pieniä yllätyksiä ja elää unelmaansa yrittäjänä.

FUN FACT: Linda on opiskellut aikoinaan laboratorioanalytiikkaa ajatuksenaan päätyä työskentelemään Keskusrikospoliisille.

Linda
Laura

Laura

Laura on helposti lähestyttävä sanavalmis moniosaaja, jolle tärkeitä asioista elämässä ovat perhearki ja mahdollisuus toteuttaa omaa luovuuttaan yrittäjänä.

FUN FACT: Laura ”vihasi” hääpukuaan niin paljon, että siitä tehtiin artikkeli Helsingin Sanomiin.