TARINAMME

Little Details Helsinki

Little Details Helsinki sai alkunsa kahden yrittäjänaisen intohimosta yhdistää omat mielenkiinnonkohteensa ja luoda näistä yhdessä uutta.

Little Details Helsinki

Pieniä yksityiskohtia Helsingistä

Yrityksen valikoima koostuu kauniista asusteista, paperituotteista, vaatteista sekä hiustuotteista. Little Details Helsinki tarjoaa inspiraatiota niin juhlaan kuin arkeenkin lahjaideoita unohtamatta!

Little Details Helsinki palvelee asiakkaitaan ympäri Suomen verkkokaupan muodossa ja ostoksille voi saapua myös Helsinkiin Ullanlinnassa sijaitsevaan myymälään.

Est. 2022

Meidän tarinamme

Little Details Helsinki sai alkunsa vuonna 2022 perustajien Lindan ja Lauran ajatuksenvaihdosta eräänä kauniina kesäiltana, kun naiset jakoivat omia unelmiaan tulevaisuudesta. Yhteiset mielenkiinnonkohteet kauneuden, pukeutumisen sekä hää- ja juhla-alan ympärillä johtivat omien taitojen ja osaamisen yhdistämiseen, joka lopulta johti molempien unelmayrityksen perustamiseen.

Yritys lanseerattiin virallisesti lokakuussa ’22 verkkokauppana, jolloin vaaleanpunaiset postipaketit aloittivat matkansa asiakkaille ympäri Suomea. Little Details Helsinki vakiinnuttikin nopeasti paikkansa verkkokauppana, josta löytää mitä ihanimpia yksityiskohtia niin juhlaan kuin arkeen. Yrityksen suosio kasvoi myös morsianten parissa yrityksen oman Bridal Collectionin ja erilaisten hääaiheisten paperituotteiden myötä.

Little Details Helsinki avasi kesäkuussa ’23 myymälän Helsingin Ullanlinnaan ja laajensi samalla valikoimaansa yli 80%:sti aiempaan verrattuna. Yrityksen valikoima koostuukin tätä nykyään oman malliston tuotteiden lisäksi myös useammasta eurooppalaisesta ja yhdysvaltalaisesta brändistä.

Yritys valmistaa kaikki oman mallistonsa tuotteet itse Helsingissä kivijalkaliikkeensä työtilassa ja yritys ostaa kaikki tuotemateriaalinsa suoraan vastuulliseen ostotoimintaan sitoutuneilta suomalaisilta toimijoilta. Yrityksen päämääränä on tarjota uusia innovaatioita kuluttajille sekä luoda kestävää menestystarinaa – jää seuraamaan kasvuamme!

Little Details Helsinki – Asusteita, lahjaideoita ja pieniä yksityiskohtia juhlaan & arkeen!

Kivijalkaliike

Myymälä Helsingissä

Avasimme kesäkuussa 2023 myymälän Helsingin sydämeen Ullanlinnaan verkkokauppamme rinnalle. Löydät meidät osoitteesta Pietarinkatu 7, Helsinki – tervetuloa ostoksille!

Olemme tätä

Shoppaile verkossa, vieraile myymälässä ja inspiroidu tapahtumissa!

Verkkokauppa

Verkkokauppamme palvelee asiakkaita ympäri Suomen.

Myymälä

Vieraile Helsingissä ihanassa Ullanlinnan myymälässämme.

Tapahtumat

Inspiroidu ja herkuttele ihanissa brunssitapahtumissa.

Perustajat

Yrityksen takana

Tiesitkö, että perustajat Linda ja Laura ovat yhtiökumppanuuden lisäksi myös sisaruksia?

Kyseessä on siis suomalainen perheyritys!

Linda Attenberg

Perustaja

Laura Pensasmäki

Perustaja