Bella Bridal Scrunchie – Bridal Collection

BRIDAL COLLECTION

Tyylikäs, pysäyttävä ja ainutlaatuinen Bella Bridal Scrunchie on jokaisen tyylitietoisen morsiamen valinta joko suoraan hääjuhlaan hiuskoristeeksi tai asusteeksi kakkosmekon kanssa. Tämä Bridal Scrunchie hurmaa myös ihanana asusteena käytettäväksi yleisesti häiden ympärillä, se on kaunis asuste säilytettäväksi tulevia hääpäiviä varten sekä rakastamme ajatusta siitä, että tässä olisi aarre joka siirtyisi ajan saatossa äidiltä tyttärelle.

Jokainen Bridal Collection Scrunchie ommellaan rakkaudella pienellä studiollamme Helsingissä. Bridal Scrunchiet on valmistettu laadukkaista morsiuskankaista ja jokaista mallia on tehty vain hyvin pieni erä – kyseessä on siis todellinen aarre. Bridal Scrunchiemme tulevat aina arvoisessaan kauniissa valkoisessa laatikossa, joka sisältää dustbagin scrunchielle säilytystä varten.

Anna tyylisi näkyä ja tuo juhlalookiisi persoonallisuutta sekä säihkettä!

Koko: Halkaisija n. 16 cm

Väri: Off-white, valkoinen

Materiaali: Paljettikangas, morsiuskangas

Hinnat sis. alv. 24%.

119,00 

Varastossa

Hei sinä ihana!

Liity postituslistallemme

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme ajankohtaisista uutuuksistamme sekä jaamme ideoita mm. häämuodin ja juhlien ympärillä. Odotteleeko sinun juhlalookisi vielä viimeisiä pieniä yksityiskohtia?