Jayne Pink Midi Tyllimekko – LACE & BEADS

139,90 

Sis. alv. 24%

Upea kirkkaan pinkki midimittainen tyllimekko. Istuva yläosa ja liehuva tyllihelma tekevät tästä mitä parhaimman mekon, jolla tanssii tarvittaessa vaikka läpi yön!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Upea kirkkaan pinkki midimittainen tyllimekko. Tyllimekossa on luullinen korsettitoppi, joka sulautuu suureen tyllihameeseen luoden upean siluetin. Olkapäille nostettavat tai käsivarteen laskettavat (Off-shoulder) tyllihihat lisäävät upeaa dramaattisuutta tähän klassiseen mekkomalliin. Tyllimekko mukautuu kauniisti liikkeeseesi, mikä lisää entisestään dramaattisuutta upeaan lookiin. Istuva yläosa ja liehuva tyllihelma tekevät tästä mitä parhaimman mekon, jolla tanssii tarvittaessa vaikka läpi yön!

Väri: Kirkkaan pinkki

Materiaali: 100 % polyesteri

Istuvuus: Mekossa on joustamaton vyötärösauma, jonka vuoksi mekossa on vetoketjukiinnitys (toisella sivulla). Mekon malli on hyvin ihonmyötäinen korsetin puolesta. Kokomerkinnät vastaavat hyvin ilmoitettua kokoa.

Muuta: Pyydämme huomioimaan, että tuotteen mahdollisesta palautuksesta johtuvat toimituskustannukset (niin lähetys- kuin palautustilanteessa) ovat palautusehtojemme mukaisesti asiakkaan vastuulla. Luethan aina tarkasti tilaus- ja toimitusehtomme ja tutustut etukäteen maksulliseen palautukseen.

 

LACE & BEADS – Lontoon sydämessä vuonna 1976 perustetulla Lace & Beadsillä on yli 40 vuoden kokemus innovatiivisten muotiluomusten tuottamisesta. Suunnittelijatiimi valmistaa trendikkäitä vaatteita klassisia linjoja mukaillen ja tuo niihin inspiraatiota nykypäivän trendeistä muuttaen ne virkistäviksi luomuksiksi.

Lisätiedot

Koko

32, 34, 36, 38, 40, 42