Lippu: Brunssitapahtuma Linnanmäellä 19.08.2023 (LOPPUUNMYYTY)

Loppu varastosta

35,00 

Hinta sis. alv 24 %

TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY.

Little Details Helsinki järjestää odotetun brunssitapahtuman Linnanmäellä 19.08.2023 klo 13–15.

Tapahtumalippu sisältää:

 • Herkullisen tapahtumaamme varten räätälöidyn brunssihetken
 • Hattarakuohuvaa kilistelyyn
 • Kahvitteluhetken
 • Kauniita tarinoita ja inspiroitumista uudesta – tapahtuman juontavat Little Details Helsingin perustajat Linda Attenberg & Laura Pensasmäki
 • Pelilipukkeen Linnanmäelle, jolla pääsee tapahtuman lopuksi testaamaan taitojaan valitsemallaan pelipisteellä
 • Ihanan Goodie Bagin, joka sisältää pienesti Little Details Helsingin tuotteita – me rakastamme pieniä yksityiskohtia!

Tutustu tapahtuman sisältöön tarkemmin tuotteen kuvauksesta.

Liput tapahtumaan: 35,00 € / kpl

Varasto loppu

Kuvaus

TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY.

Tapahtuman sisältö?

Little Details Helsinki toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi ihanaan brunssitapahtumaan, joka järjestetään yksityistilaisuutena lauantaina 19.08.2023 klo 13–15 Linnanmäellä Hurlumhei -ravintolassa (Tivolikuja 1, 00510 Helsinki).

Tapahtuma yhdistää herkullisen brunssihetken hattarakuohuvaa kilistellen, kauniita tarinoita ja inspiroitumista uudesta Little Details Helsingin perustajien Linda Attenbergin & Laura Pensasmäen kanssa kahvikupposen äärellä sekä pienen paussin arjen kiireistä. Ikonisena ympäristönä tunnettu Linnanmäki luo ihanan nostalgisen fiiliksen ja tapahtuman päätteeksi jokaisella on mahdollisuus päästä testaamaan taitojaan valitsemallaan pelipisteellä.

Koska rakastamme pieniä yksityiskohtia, saa jokainen osallistuja myös ihanan pienen Goodie Bagin kotiinviemiseksi.

 

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?

Brunssitapahtumamme Linnanmäellä on tarkoitettu kaikille, jotka nauttivat arjen pienestä luksuksesta, herkullisista brunssihetkistä ja inspiroivasta ilmapiiristä. Tapahtumaamme voit osallistua yksin, yhdessä tai porukalla ikään* tai sukupuoleen katsomatta.

Me rakastamme kauniita asioita, ihania hetkiä ja yhdessä fiilistelyä – brunssihetkemme on kaikkea tätä ja se kokoaa kauniisti tapahtumamuotoon Little Details Helsingin sydämen.

*Huomioithan, että tapahtuman ikäraja on K-18 alkoholitarjoilun vuoksi (tarjolla on myös alkoholiton vaihtoehto).

 

Mitä brunssi sisältää?

Tapahtumaamme varten räätälöity brunssimenu tarjoilee ihanan kombon suolaista ja makeaa. Ihastu väreihin, uppoudu makuihin ja nauti brunssihetkestä hattarakuohuvaa kilistellen!

 • Hattarakuohuviini (Rosé)
 • Hedelmä- ja marjasmoothie (V)
 • Tuoreita hedelmiä
 • Suolaisia vohveleita höystettynä tuoretomaattisalsalla ja kevätsipulilla
 • Makeita vohveleita tuoreilla marjoilla ja raikkaalla sitruunarahkalla.
 • Makupopcorneja monessa maussa (osa vegaanisia)
 • Kahvitarjoilu

Vohvelit on mahdollista valmistaa myös gluteenittomina ja vegaanisina versioina – ilmoitathan osallistujien mahdolliset edellä mainitut erikoisruokavaliot lipun oston yhteydessä kassalla ”viesti meille” -kohdassa.

 

Istumapaikat tapahtumassa?

Tapahtumassamme ei ole ennalta määrättyjä istumapaikkoja, mutta pyrimme varmistamaan jokaiselle seurueelle vierekkäiset paikat tapahtumaan saapuessanne. Jos saavut tapahtumaan yksin, otamme tällöin myös toiveesi istumapaikasta huomioon.

Koska tapahtumassamme ei ole ennalta määrättyjä istumapaikkoja, voi lippuja ostaa seurueena huoletta myös yksitellen, jos jokainen osallistuja haluaa tehdä oman oston.

 

Muuta huomioitavaa?

Linnanmäen portit aukeavat tapahtumapäivänä klo 12:30, jolloin sisäänpääsy huvipuiston alueelle alkaa. Brunssitapahtumamme järjestetään Hurlumhei -ravintolassa, joka sijaitsee ohjelmalava Estradin vieressä. Tapahtumamme alkaa klo 13, jolloin Hurlumhei -ravintolan ovet aukeavat osallistujille.

Kyseessä on yksityistilaisuus, johon voit osallistua ainoastaan etukäteen ostetulla lipulla verkkokaupastamme tai Ullanlinnan myymälästämme (Pietarinkatu 7, 00140 Helsinki). Lippujen oston yhteydessä saapunut tilausvahvistus toimii tapahtumalippuna ja pääset lunastamaan tällä paikkasi tapahtumasta (voit näyttää tilausvahvistuksen esim. puhelimen näytöltä). Jos samassa ostossa on useampi lippu, toivomme seurueen saapuvan tällöin yhdessä tapahtumaan.

Brunssitapahtumamme aikana sinulla on mahdollisuus ostaa tapahtuman sisältöön kuuluvan tarjoilun ja juomien lisäksi myös muita virvokkeita ja alkoholijuomia omakustanteisesti.

Lippu: Brunssitapahtuma Linnanmäellä 19.08.2023 (LOPPUUNMYYTY)

35,00 

Varasto loppu