Workshop: Boostia kampauksiin 16.05.2024 (TÄYNNÄ)

Loppu varastosta

29,90 

Hinta sis. alv 10 % – tapahtumalippu, ei toimituskuluja

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Boostia kampauksiin -workshopiin, joka järjestetään torstaina 16.05.2024 klo 17-18:30 Little Details Helsingin Ullanlinnan studiolla (Pietarinkatu 7, 00140 Helsinki).

Tutustu tapahtuman sisältöön tarkemmin tuotteen kuvauksesta.

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Boostia kampauksiin -workshop kokoaa yhteen käytännönvinkkejä, tutoriaaleja sekä harjoitteluosion sisältävän kokonaisuuden, josta pääsee ammentamaan uusia työkaluja niin arjen kuin juhlan kampauksiin. Workshopin ohjaa Little Details Helsingin toinen perustaja Laura Attenberg, jolla on pitkän linjan tausta kauneusalan ammattilaisena. Laura on työskennellyt uransa aikana häämeikkaajana ja -kampaajana sekä pyörittänyt omaa kampaamo–kauneushoitolaa Helsingissä Mannerheimintiellä.

Workshop sisältää:

  • Käytännönvinkkejä ja tutoriaaleja (mallille näytettynä) siitä, miten pystyt luomaan kauniita kampauksia vähällä vaivalla
  • Vinkkejä muotoilutuotteiden oikeaoppiseen käyttöön
  • Osio: Miten löytää itselle parhaiten sopivat kampaukset ja hiustyylit
  • Osio: Hellävaraiset kampaukset hiusdonitsien kanssa
  • Harjoitteluosion, jossa jokainen pystyy kokeilemaan oppimaansa ohjatusti
  • Kahvitarjoilun
  • Osallistujilla on halutessaan mahdollisuus tehdä ostoksia Little Details Helsinki myymälästä -10 % alennuksella tapahtuman jälkeen

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?

Workshopiin osallistuakseen ei tarvitse mitään aiempaa kokemusta tai taitoa kampausten parista, vaan tarkoituksena on saada uusia työkaluja siihen, kuinka pienillä vinkeillä ja nikseillä voi boostata sitä omaa osaamista. Kampausten osalta keskitytään kauniisiin nykyhetken lookeihin, joita pystyy hyödyntämään täysin omassa arjessaan sekä halutessaan myös juhlakampauksina.

Huom! Workshopiin osallistuakseen ei ole suoranaisesti vaatimuksia hiusten pituudesta, sillä workshop sisältää yleisesti vinkkejä, tietoa sekä tutoriaali-osio alkaa auki olevien hiusten kampauksista. Huomioithan kuitenkin, että tutoriaaliosiossa tullaan keskittymään paljon myös kampauksiin, joissa hiukset saa kiinni – puoleen väliin kaulaa ulottuvat hiukset ovat jo hyvä lähtökohta näiden kampausten tekemiselle.